۱_ هزینه لازم برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی توسط خودمان
اگر بخواهید مسئولیت راهاندازی فروشگاه اینترنتی را خودتان شخصا بر عهده بگیرید، باید نگران تمامی مسائل مربوط به هاست، دامنه، قالب، مجوز، گرفتن درگاه پرداخت و … باشید.در صورتی که بخواهید از دامنه .ir استفاده کنید، هزینه آن ماهیانه ۱۰ هزارتومان، و اگر دامنه .com مدنظر شماست، هزینه آن ماهیانه ۱۷۰ هزارتومان خواهد بود. هاستینگ نیز، با توجه به ترافیک پایین اول کار و حجمی که نیاز دارید، میتواند حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزارتومان هزینه داشته باشد.
همانطور که مشاهده کردید راهاندازی فروشگاه اینترنتی نگرانیهای خاص خودش را دارد که زمان و انرژی بسیاری را از شما خواهد گرفت.
همچنین شما باید بر دانش طراحی سایت تسلط داشته باشید. نتیجه میگیریم که اگر خودتان طراحی فروشگاه اینترنتی را برعهده بگیرید، هزینه زمانی و انرژی بسیاری صرف خواهد شد.
اه اول: برنامه نویسی
این روش را کسانی انتخاب میکنند که خودشان طراح وب و کدنویس هستند. اصلا منطقی نیست که برای طراحی یک وبسایت به دنبال یادگیری حرفه برنامه نویسی باشید. زیرا این کار به زمان و انرژی زیادی احتیاج دارد.
راه دوم: استفاده از وردپرس
ممکن است با خودتان بگویید خب! وردپرس که رایگان است پس مقرون به صرفهترین روش راه اندازی فروشگاه اینترنتی استفاده از وردپرس است؛ درحالی که اینطور نیست. در ابتدا شما باید هزینه دامنه و هاست را بپردازید. همچنین پس از راهاندازی وردپرس، نیاز به قالب و تعدادی افزونه برای سایت دارید که هرکدام هزینه مربوط به خودشان را دارند.در واقع در این روش، تنها چیزی که رایگان است، دانلود فایل وردپرس است!
نکته مهمی که در راهاندازی فروشگاه توسط خودتان وجود دارد، این است که حتما در کنار هزینه مالی، هزینه زمانی را نیز درنظر بگیرید. گاهی اوقات ممکن است هزینه زمانی که صرف میکنید خیلی بیشتر از پولتان باشد.
۲_ هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی توسط شرکتهای معتبر
شما در دو حالت نیز میتوانید طراحی سایت فروشگاهی را برون سپاری کنید. روش اول کدنویسی است. هزینه کدنویسی یک سایت از صفر تا صد حدودا ۲۰ میلیون به بالا است.
روش دوم، راهاندازی با وردپرس است. در این حالت شرکت موردنظر هاست و دامنه را ثبت میکند، وردپرس را روی آن نصب میکند، ظاهر و قالبی که مدنظر شماست به صورت اختصاصی روی آن اعمال میکند و یک سایت آماده به شما تحویل میدهد.در این حالت، هزینه طراحی فروشگاه حدود ۵ تا ۸ میلیون، یا بسته به سفارش شما حتی میتواند بالاتر هم باشد.
شرکتهای مختلف خدمات متفاوتی پس از طراحی سایت به مشتری ارائه میکنند؛ مثلا بهترین شرکت طراحی سایت، شرکتی است که اگر نخواهید خودتان همه کارهای مربوط به پشتیبانی فروشگاه را برعهده بگیرید، خدمات پشتیبانی را در اختیار شما قرار خواهد دهد.لازم است بدانید هزینه یک پشتیبان اختصاصی برای سایت نیز ماهیانه ۱ میلیون به بالا است.
۳_ قیمت راهاندازی فروشگاه اینترنتی توسط فروشگاه ساز
روش سومی که میتوانید با آن فروشگاه اینترنتی خودتان را راهاندازی کنید، استفاده از سایت ساز و فروشگاه ساز است. استفاده از فروشگاه ساز نسبت به روشهای دیگر، روش مقرون به صرفهتری هست. فروشگاه ساز، یک پلتفرم برای ساخت فروشگاه اینترنتی است. این پلتفرم دارای قالبهای آماده متعددی است که میتوانید از آنها استفاده کنید. این روش، نه دانش طراحی سایت میخواهد و نه وقت زیادی از شما میگیرد. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که محصولتان را در آن بارگذاری کنید و بفروشید. (البته با صرف نظر از دانش بازاریابی و فروش که قطعا باید داشته باشید.)
راهاندازی سایت دغدغههای زیادی دارد که صاحب کسب و کار باید به تک تک آنها توجه کند. به عنوان مثال:
سایت شما باید به گونهای طراحی شود که برای انواع دستگاههای هوشمند ریسپانسیو باشد.
امنیت یک سایت فروشگاهی یکی از مهمترین ویژگیهایی است که باید داشته باشد.
بهینه شدن سایت برای موتورهای جستجو (SEO)
امکان توسعه و افزایش امکانات
دریافت درگاه پرداخت اینترنتی معتبر
بهروز رسانی خودکار افزونهها
امکان ارائه بکاپ روزانه یا هفتگی از سایت
دریافت مجوزهای راهاندازی فروشگاه اینترنتی برای افزایش اعتبار سایت
اما اگر از یک فروشگاهساز، مثل فروشگاه ساز سی فایو استفاده کنید؛ نیازی به نگرانی درباره این مسائل و حل آنها نخواهید داشت. فروشگاه ساز سی فایو، یکی از بهترینها در سراسر کشور بوده که تمامی امکانات لازم را در اختیارتان میگذارد.با استفاده از این فروشگاه ساز، شما دیگر نگرانی و دغدغه زمانی که باید برای راهاندازی فروشگاه صرف کنید را ندارید. همچنین در صورتی که به هرگونه مشکل فنی برخورد کردید میتوانید با پشتیبانی این فروشگاه ساز تماس بگیرید و به راحتی مشکل را رفع کنید. با کلیک بر روی دکمه زیر میتوانید همه تعرفههای موجود برای استفاده از این فروشگاه ساز را مشاهده کنید.
منبع: سی فایو
- ۰ ۰
- ۱ نظر
اقدامات لازم قبل از طراحی وب سایت
گام اول: تعیین نوع سایت
در مرحله اول نوع سایتتان را مشخص کنید، هر نوع وب سایت امکانات مختص خود را دارد بنابراین این کار میتواند زمان کمتری از شما بگیرد.
انواع وب سایت
1- وب سایت های شرکتی سایت های شرکتی معمولا به معرفی خدمات یا محصولات یک شرکت یا مجموعه می پردازند و در کنار آن می توانند بخش های مقالات و اخبار شرکت و مجموعه را نیز مدیریت نمایند.
2- وب سایت های فروشگاهی طراحی سایت فروشگاهی به منظور فروش یک کالا یا حتی خدمات انجام می شود.یک سایت فروشگاهی می تواند دارای درگاه پرداخت آنلاین باشد یا می تواند کالا یا خدمات معرفی شده را به صورت آفلاین به فروش برساند.
3- وب سایت های تخصصی وب سایت های تخصصی معمولا برای یک کسب و کار خاص یا به منظور یک هدف خاص طراحی می شوند. طراحی این سایت ها باید به گونه ای باشد که مهمترین اهداف مورد درخواست را در نظر بگیرد و تمام نیازهای مربوط به آن را برطرف نماید.